Οι (τριτο)εγγυητές

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει μερικοί, είναι ότι για την Διεθνή των Τοκογλύφων, οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, οι Ολλανδοί, γενικά τα εκατομμύρια των λαών της Ευρωζώνης (θα μπορούσαμε άνετα να προσθέσουμε κι άλλους λαούς), είναι οι (τρίτο)εγγυητές όλων των δανείων που έχουν συνάψει αυτοί οι τοκογλύφοι με το Α ή Β κράτος-μέλος της ΕΕ (για να περιοριστούμε μόνο σ αυτά τα κράτη).
Προχωρώντας ακόμη πιο πέρα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτά τα εκατομμύρια είναι και ο κύριος στόχος τους. Έτσι βρισκόμαστε στο πιο περίεργο φαινόμενο, όχι μόνο να μην έχουν καν ερωτηθεί οι λαοί που πήραν τα δάνεια (π.χ ο Ελληνικός), αλλά ούτε και οι (τρίτο)εγγυητές, τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων (Αμερικανών κλπ). Σιγά μη δεν είχαν υπολογίσει οι κύριοι αυτοί εκ των προτέρων ότι π.χ οι Έλληνες είναι αδύνατον να επιστρέψουν τα δάνεια (αυτό και μια νοικοκυρά θα μπορούσε να το είχε προβλέψει), αλλά ήταν σίγουροι ότι θα τα πληρώσουν οι (τρίτο)εγγυητές. Σε αυτήν ακριβώς τη φάση βρισκόμαστε τώρα. Τώρα ξεκινάει η τελική τους επίθεση, ενάντια σ'αυτά τα εκατομμύρια!
Ένα από τα όπλα τους (υπάρχουν πάρα πολλά) είναι, όσον αφορά εμάς, και ο ανθελληνισμός. Αν είναι δυνατόν οι λαοί της Ευρώπης, της Υφηλίου, να πιστέψουν ότι ο Ελληνικός λαός ήταν ο κερδισμένος, όταν εν αγνοία του, έπαιρνε τα δάνεια! Οι τελευταίες κινητοποιήσεις σε 83 πρωτεύουσες του κόσμου, δείχνουν ότι κάτι αρχίζουν να υποψιάζονται τα εκατομμύρια των αγανακτισμένων όπου γης, και δεν αποκλείεται (για έρθουμε στα δικά μας), ο ανθελληνισμός να μετατραπεί σε φιλελληνισμό, ή για να το πάμε πιο μακριά, να συντελέσει στην δημιουργία μιας (χ,ψ και γιατί όχι μιας Πέμπτης) Διεθνούς (των αγανακτισμένων;), που μπροστά της η Διεθνής των Τοκογλύφων θα βαρέσει άτακτη οπισθοχώρηση!

Βοστινιώτης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου